Home

Wij zijn het Green Bullit Pullingteam uit Oud-Beijerland, en doen mee in de Light Two Wheel Drive klasse van de NTTO in de National competitie.
(Nederlandse Truck- en Tractorpulling Organisatie)

 

                           Onze sponsoren:

Jaarlijks organiseert de Nederlandse Truck & Tractorpulling Organisatie vele wedstrijden op diverse niveaus. De sport tractorpulling staat garant voor flink spektakel, want het gros van de tractoren is flink opgevoerd om de zware sleepwagen over de honderd meter lange baan te sleuren. Daarbij wordt de grens opgezocht en soms ook overschreden. In de Farmstock Competition wordt in standaard, sport en supersport klassen tot op het scherpst van de snede gestreden met meestal fors opgevoerde tractoren.


In de National en Grand National Competition komen er diverse klassen aan bod. Teveel om op te noemen, maar allemaal wel voorzien van de nodige paardenkrachten. Vermogens in deze competities kunnen oplopen tot wel 10.000 pk. Wilt u dit ook eens van nabij meemaken, kijk dan verder op deze website, of op de website van de NTTO voor de actuele wedstrijdkalender. U kunt dan getuige zijn van deelnemers uit de "Worlds most powerfull motorsport".