Truck & tractorpulling op RTL 7

Gepubliceerd op 21 september 2018 om 22:48

Truck en Tractor Pulling op RTL7

Tijdens het afgelopen seizoen zijn er tv-opnames gemaakt voor het programma Truck en Tractor Pulling bij RTL7. De locaties waar opnames gemaakt zijn : Langedijk, Loerbeek, Stroe, Made, Oudenhoorn, Eext, Putten, Cadzand, Lochem en Alphen.
Op zondag 23 september 2018 is de eerste uitzending. De uitzending over de wedstrijd van Langedijk is te zien op RTL7 vanaf 14.00-14.30 uur.

Vanaf zondag 30 september zullen van de overige negen wedstrijden twee delen uitgezonden worden. Aflevering 2 is de wedstrijd in Loerbeek. Vanaf 16 december is er een korte onderbreking vanwege het WK Darts, op 30 december gaan we dan weer verder met de tweede aflevering van de wedstrijd in Putten.

De herhalingen van alle afleveringen worden de zaterdag in de week erna uitgezonden van 14.00-14.30 uur. Genoemde data en tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Ook dit jaar is er per uitzending een team dat van producent, Black Tie Media, een camera heeft meegekregen naar huis. Op deze manier krijgen we een kijkje in de keuken wat er allemaal bij komt kijken om iedere week weer een topprestatie te leveren op de banen. De nieuwe presentatrice Angela Schokkin zorgt o.a. voor de interviews.

We wensen iedereen veel kijkplezier!

Bron: NTTO